Eindtijdserie Dr. Baruch Korman

Onlangs hield de Messias belijdende Jood Dr. Baruch Korman uit Israël een eindtijd conferentie op You Tube. Dr. Korman gelooft dat de 7 zegels van de boekrol van Johannes niet de toorn van God zijn, maar dat de toorn begint bij het openen van de boekrol (bazuinen en schalen). De schare die niemand tellen kan bij het openen van het 7e zegel is volgens hem de gebeurtenis van de opname van de gemeente van Jezus Christus.

Het is zeer prettig om naar broeder Korman te luisteren. Hij spreekt langzaam en duidelijk, zodat je hem goed kunt volgen. Zijn website is: Online Teachings – LoveIsrael (een zeer uitgebreide website met o.a. commentaren op de boeken van de Bijbel). Ook enige informatie in het Nederlands: Love Israël Nederland (love-israel.nl)

(29) Ordering End Time Events Session 1 – YouTube

(29) Session 2: Who are the Palestinians – YouTube

(29) The Doctrine of Imminency- Is it Biblical? Session 3 – YouTube

(29) The Tribulation- What it is? Biblically! Session 4 – YouTube

(29) Are There Tribulation Saints? Session 5 – YouTube

(29) Will the Church See the antichrist Session 6 – YouTube

(29) End Times Instructions for Believers Session 7 – YouTube

Veel zegen bij het luisteren en lezen.

Blijf bidden voor de vrede van Jeruzalem!

Shalom,

Etty

Updates ontvangen
Loading
Categorieën
Boek