Even persoonlijk…

Het is al weer 7 maanden geleden dat ik mijn laatste blog plaatste en dat heeft een reden. Onze allerliefste aanstaande schoondochter Jolijn is op 13 april verongelukt. Onze zoon Jonathan en Jolijn hadden zich op 5 maart verloofd en kort daarna zijn ze in ondertrouw gegaan. Hun trouwdatum stond gepland voor vrijdag 6 oktober. We missen haar enorm! Onze troost is dat we elkaar terug zullen zien. Onze hemelse Vader heeft dit mogelijk gemaakt door de opstanding uit de dood van Zijn Zoon, de Heer Jezus Christus.

Langzamerhand wil ik graag de draad weer oppakken. Allereerst wil ik wat schrijven over het lijden wat wij als mensen moeten meemaken. Ik heb ontdekt dat er nogal verschil van mening is over de oorzaak van dit lijden. Eén bepaalde mening in de christelijke wereld is zó bizar, dat het bij sommige mensen een verkeerd Godsbeeld teweegbrengt. Dat heeft mij persoonlijk enorm geraakt.

Sinds zaterdag 7 oktober is de hele wereld in shock om wat er in Israël is gebeurd. Bid voor de vrede van Jeruzalem!

Maranatha, kom, Heer Jezus…

Shalom,

Etty

Updates ontvangen
Loading
Categorieën
Boek