Pdf lezen of boek kopen

Lezers en andere belangstellenden van deze blog kunnen de Pdf van het boek ‘De Opname – ná de Antichrist…maar vóór Gods Toorn’ vinden in de menubalk van deze website. Deze menubalk is op een laptop en computer bovenaan te vinden op de website van www.eschatos.nl – Op een mobiele telefoon of tablet moet je eerst op de streepjes klikken om de menubalk tevoorschijn te halen.

Wanneer deze hernieuwde en belangrijke studie over de eindtijd jullie aanspreekt, dan waarderen wij het zeer om deze website met jullie familie, vrienden en broeders en zusters in de kerkelijke gemeente te delen.

Daarnaast is het wellicht goed om deze studie ook in de vorm van een boek op de plank te hebben staan. We weten niet of digitale toegang tot deze specifieke informatie mogelijk blijft in de toekomst. De prijs van het boek (€10,-) is de kostprijs van het vormgeven en drukken. We hebben er 100 laten drukken, waarvan er in 5 dagen inmiddels 30 zijn verkocht.

Niks missen? Abonneer je dan op onze blog om updates en artikelen te ontvangen.

Updates ontvangen
Loading
Categorieën
Boek