UITGAVE boek: ‘De OPNAME, ná de Antichrist, maar vóór Gods Toorn’

Aan alle lezers van deze blog. Goed nieuws!

We hopen binnenkort de eerste partij boeken te ontvangen. Daarmee zullen alle (gedeeltelijke) hoofdstukken uit het boek die de afgelopen tijd op deze blog zijn geplaatst, worden gewist.

Het boek ziet er geweldig uit! Veel dank aan Alfred van Oosten van www.creavo.nl voor de mooie vormgeving en de puntjes op de i. Veel dank aan voorganger Wim Munters uit Emmen die altijd in dit project heeft geloofd en voor zijn indrukwekkend voorwoord! Veel dank aan Dr. Alan E. Kurschner die een blind vertrouwen in de vertaler (Etty Koster-Venema) had …maar zo werkt Gods Geest nu eenmaal. Geweldig! Daarom geven we het nu uit handen en vragen onze Heer en Meester of Hij de verspreiding van deze boodschap wil zegenen. De tijd lijkt er rijp voor te zijn!

We hopen dat jullie het boek zullen bestellen. Toch menen wij van het team Eschatos dat deze boodschap zoveel mogelijk bekend moet worden. Daarom zal de Pdf van het boek GRATIS online te lezen of te downloaden zijn. Verspreid de Pdf daarom zoveel mogelijk naar jullie voorgangers, oudsten, familie en vrienden. Aan iedereen die een sterk verlangen heeft om de profetieën te bestuderen en bereid is om daar tijd en energie in te steken.

We beseffen dat ook ons werk onvolkomen is. Lees daarom met een biddend hart en vooral de Bijbel ernaast. Zoek de genoemde Bijbelteksten op!

In het nieuwe jaar zult u op deze blog interessante korte studies kunnen lezen van Dr. Alan Kurschner, Chris White, Dr. Charles Cooper e.a. In verband met het Coronavirus zal helaas de geplande conferentie op 6 maart 2021 niet doorgaan.

Het project krijgt hopelijk nog een vervolg! Het lijkt ons een goed idee om de onderwerpen uit het boek in korte interviews met voorganger Wim Munters op You Tube te plaatsen. We houden jullie op de hoogte!

Team Eschatos

Updates ontvangen
Loading
Categorieën
Boek